Thier-Galerie

Thier-Galerie-Dortmund

Töltsön órákat vásárlással az elegáns butikokban és falatozással a számos élelmiszerüzletben Dortmund egyik legelegánsabb és legnépszerűbb bevásárlóközpontjában.

Készüljön fel a választék elkényeztetésére a Thier-Galerie-ben, egy hatalmas bevásárlóközpontban, amely egy klasszikus stílusú épület több szintjén terül el. A négyszintes galérián belül több mint 160 üzlet, kávézó és étterem között ugrálhatsz, és közben megállhatsz, hogy megcsodáld az építészetet. A bevásárlóközpont központi elhelyezkedése Dortmund szívében könnyű megállót jelent a városnézés során.

A Thier-Galerie 2011-ben nyílt meg, és stílusos, modern vásárlási élményt kínál a városközpontban. Csodáld meg az épület oszlopsorok által formált klasszikus külsőt. A főbejárat egy rekonstruált kereskedőház, ami történelmi hangulatot kölcsönöz az épületnek. Az épület szélein körbefutó hidak kötik össze a galériát a környező üzletekkel.

Fedezze fel a 33 000 négyzetméteres (355 000 négyzetláb) bevásárlóközpontot, amelynek négy szintje erkélyekkel és hidakkal ígéri, hogy még a leglelkesebb vásárlót is szórakoztatja. Ne féljen az eltévedéstől, mivel a tér áttekinthetően ki van táblázva, és térképek segítik a tájékozódást.

A nagy ruházati márkák, a technológiai üzletek és a gyermekjátékok boltjai mind egymás mellett helyezkednek el ebben az átfogó bevásárlóközpontban. Vásároljon ékszereket, találja meg a következő pár tornacipőjét, vagy vásároljon videojátékokat egyazon épületben.

Tartson szünetet a vásárlásban, hogy elfogyasszon egy kis ételt vagy italt. Az ételudvar gyors harapnivalókat kínál hamburgerek, curryk, német harapnivalók és sok más étel formájában. Számos kávézó hívogat arra, hogy megálljon és pihenjen egy kicsit hosszabb ideig, mielőtt visszatérne a számos divatáruüzletbe.

A Thier-Galerie Dortmund központjában található, körülbelül 5 perc sétára a Német Labdarúgó Múzeumtól és a Petrikirchétől. Látogasson el ide egy dortmundi séta keretében, vagy jöjjön ide autóval, és használja ki a közeli parkolóházakat. A bevásárlóközpont vasárnapok és bizonyos vallási ünnepek kivételével minden nap nyitva tart. A pláza weboldalán találja meg az üzletek, kávézók és éttermek teljes listáját.

Web: https://www.thiergalerie.de/